Примо Трейд ЕООД

Адрес:
гр. Сандански 2800,
Главен Път Е 79, местност Друма
Вижте карта

За контакт

Телефони:
0746 3 14 54
0887 29 58 55

Факс:
0746 3 14 14

E-mail:
primo@primo-menu.com
primotrade@abv.bg

Запитване