„Примо Трейд” ЕООД е създадена през 2000г. Основната дейност на фирмата е производство на разфасовки и полуфабрикати от пилешко месо, под запазените търговски марки – „Примо Меню” и „Веселото пиле” в асортимент над 70 вида. Продуктите са произведени по традиционни български и чужди технологии, дълбокозамразени и охладени, предназначени за кулинарни цели.

“Примо Трейд” разполага със собствено модерно месопреработвателно предприятие намиращо се на територията на гр.Сандански, оборудвано с машини и съоръжения на водещи фирми. Предприятието е изградено съгласно изискванията на европейските стандарти и е одобрено за свободна търговия с ЕО.

През 2006г. е изграден нов хладилен склад по европейски проект. В края на същата година фирмата получи сертифициране по международен стандарт за безопасност на храните ISO 22000:2005.

„Примо Трейд” ЕООД разполага и със собствен специализиран транспорт за доставка до дистрибуторите си в цялата страна.

„Примо Трейд” ЕООД е официален търговски представител за България на гръцката фирма КРИ-КРИ, производител на цедено кисело мляко под марката “Салатино” в опаковки от 1кг, 5кг и 30кг. Представител е и на Mc Cain, производител на бланширани картофи и картофени гарнитури. Към настоящия момент тези марки заемат полагаемото им се място на българския пазар.

С голямото разнообразие и отличните вкусови качества на своите продукти, се стремим да задоволим и най-изискания вкус на клиента.
Нашето мото е:

Вкусът има значение!

Нашите марки

Примо Меню
Веселото пиле
Пилето Джо
McCain
Salatino